u bent hier

Verticality: Wesley Meuris - Presentatie platform en lezing

10 +

Beeldhouwkunst


De tentoonstelling “Verticality” vormt een nieuw en belangrijk hoofdstuk in het oeuvre van Wesley Meuris, maar is in feite een logisch vervolg op de indrukwekkende installatie “Museum of the Futures”, (Salle des Pas Perdus, Palais de Justice, Poitiers, 2016). Meuris verklaarde toen“Ik ben geen innovatieve toekomst ontwikkelaar, maar ik ben zeker dat we aan de rand staan van nieuwe ... Lees meer »

De tentoonstelling “Verticality” vormt een nieuw en belangrijk hoofdstuk in het oeuvre van Wesley Meuris, maar is in feite een logisch vervolg op de indrukwekkende installatie “Museum of the Futures”, (Salle des Pas Perdus, Palais de Justice, Poitiers, 2016).
Meuris verklaarde toen“Ik ben geen innovatieve toekomst ontwikkelaar, maar ik ben zeker dat we aan de rand staan van nieuwe technologieën die onze perceptie en begrip van onze wereld totaal zullen veranderen. “ (Wesley meuris in een interview met N.Lekkerkerk in 2016). Het gepresenteerde boek in een neerslag van deze ideeën en belicht ook de relatie tussen Meuris' nieuwe werken en de voortschrijdende inzichten.

met de steun van de Vlaamse Gemeenschap.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Annie Gentils Gallery
Peter Benoitstraat 40
2018 Antwerpen 18
dinsdag 4 mei 2021 van 00:00 tot 23:59
Annie Gentils Gallery
gratis
www.anniegentilsgallery.com