u bent hier

Verbindende communicatie: oefensessie

18 +

Persoon en relaties


Heb je reeds een vorming verbindende communicatie gevolgd, bij Zorg-Saam of bij een andere begeleider? Dan ben je ongetwijfeld vertrouwd met het theoretische model, met de vier bouwstenen (waarneming, gevoel, behoefte en verzoek) en de drie processen (zelf-empathie, verbindende eerlijkheid en empathie). Onze bestaande – niet zelden gewelddadige - communicatiepatronen zitten echter vaak ... Lees meer »

Heb je reeds een vorming verbindende communicatie gevolgd, bij Zorg-Saam of bij een andere begeleider? Dan ben je ongetwijfeld vertrouwd met het theoretische model, met de vier bouwstenen (waarneming, gevoel, behoefte en verzoek) en de drie processen (zelf-empathie, verbindende eerlijkheid en empathie).
Onze bestaande – niet zelden gewelddadige - communicatiepatronen zitten echter vaak vastgeroest. Daardoor blijven we er op moeilijke momenten naar teruggrijpen, ondanks de eenvoud van de inzichten van het model van geweldloze communicatie van Marshall Rosenberg.

We bieden jullie tijdens deze bijeenkomsten professionele ondersteuning door de aanwezigheid van een begeleider van de vormingen verbindende communicatie van Zorg-Saam, die jullie een veilig kader zal bieden om aan de slag te gaan. De begeleider zal uiteraard haar kennis en inzichten met jullie delen.
We werken tijdens deze oefensessies met groepen van maximum 12 deelnemers.

Let op: we gaan er vanuit dat alle deelnemers aan de oefensessies reeds een intensieve basisvorming verbindende communicatie hebben gevolgd en zullen het model tijdens deze bijeenkomsten niet toelichten. We opteren hiervoor omdat er anders te weinig tijd blijft om te oefenen. We rekenen op jullie begrip en medewerking hiervoor.

Toon kaart Stedelijke Openbare Bibliotheek Mechelen
Goswin de Stassartstraat 88
2800 Mechelen
di 16/03/21 van 09:30 tot 16:30
Zorg-Saam vzw
€ 57,0
www.zorgsaam.be