u bent hier

Veilig online: Gamen (ONLINE SESSIE)

18 +


Gamen. Favoriet tijdverdrijf van massa's jongeren. Favoriete ergernisbron van massa's ouders. Wat maakt het allemaal zo leuk en aanlokkelijk? Wat moet je er zelf van kennen, wat zijn de valkuilen en risico's en hoe hou je het binnen de perken? Deze sessie dompelt je onder in de wereld van het gamen, geeft uitleg en tips en tilt je moeiteloos van het beginnerslevel naar dat van expert. Veilig ... Lees meer »

Gamen. Favoriet tijdverdrijf van massa's jongeren. Favoriete ergernisbron van massa's ouders. Wat maakt het allemaal zo leuk en aanlokkelijk? Wat moet je er zelf van kennen, wat zijn de valkuilen en risico's en hoe hou je het binnen de perken? Deze sessie dompelt je onder in de wereld van het gamen, geeft uitleg en tips en tilt je moeiteloos van het beginnerslevel naar dat van expert.

Veilig Online is een initiatief van Gezinsbond en Child Focus. Deze vorming "Veilig online: gamen" is de eerste in een voorjaarreeks "Opvoeden, wij helpen je er bij!", een initiatief van Gezinsbond Bevel, Gezinsbond Kessel en Gezinsbond Nijlen in samenwerking met het Lokaal Dienstencentrum 'De Geburen'. De vorming gaat sowieso door, online, van thuis uit te volgen dus. In geval van eventuele versoepelingen van de corona-maatregelen, kan het zijn dat we de vorming toch fysiek kunnen laten doorgaan. In dat geval word je hier tijdig van verwittigd. Vooraf inschrijvingen is verplicht want het aantal deelnemers is beperkt. Alle inschrijvingen gebeuren via gezinsbondnijlen@gmail.com of via Gunther Melis (0496 99 25 45).

Toon kaart Thuis
(online aanbod)
2560 Nijlen
woensdag 31 maart 2021 van 20:00 tot 21:30
Gezinsbond Nijlen
gratis
gezinsbondnijlen@gmail.com
0496 99 25 45
nijlen.gezinsbond.be