u bent hier

Vader en Eieren

Tekst en muziektheater


Een pinguïnman volgt een pinguïnvrouw door zeeën tot op het land. Ze stranden ver weg van de Zuidpool, hun thuis. De man voelt zich onweerstaanbaar aangetrokken tot de vrouw. De vrouw wil niet zomaar toegeven aan het grote verlangen, maar niets menselijks is hen vreemd. Wanneer het vrouwtje zwanger raakt, valt er heel wat te beredderen, zeker omdat bij de keizerpinguïns de vader het ei ... Lees meer »

Een pinguïnman volgt een pinguïnvrouw door zeeën tot op het land. Ze stranden ver weg van de Zuidpool, hun thuis. De man voelt zich onweerstaanbaar aangetrokken tot de vrouw. De vrouw wil niet zomaar toegeven aan het grote verlangen, maar niets menselijks is hen vreemd. Wanneer het vrouwtje zwanger raakt, valt er heel wat te beredderen, zeker omdat bij de keizerpinguïns de vader het ei uitbroedt en de moeder op zoek moet naar voedsel.

‘Vaders en eieren’ is een universeel verhaal over liefde en toekomstdromen, over verdriet en familie. Het brengt theater heel dicht bij het publiek en maakt het toegankelijk voor iedereen.Tekst: Heleen Verburg

Regie: Peter De Graef

Spel: Brechtje Louwaard en Tristan Versteven


 


 


 

Het Banket
C.O. Nova
Schijfstraat 105
2020 Antwerpen
maandag 29 november 2021om 00:00
Cultuureel ontmoetingscentrum Nova
€ 5,0
www.nova-kiel.be/nl/event/86417/het-b...