u bent hier

Ukulele beginners - gr.a

18 +

Amusementsmuziek


De groeiende populariteit van het zomerse en speelse instrument geeft je zin om dit instrument te leren bespelen. Geen notenleer vereist! Het karakter en de muzikale mogelijkheden van de ukulele zijn veel groter dan zijn gestalte. In 6 lessen leer je de basisbeginselen (stemming, houding, enkele eenvoudige akkoorden), om vervolgens meteen over te gaan tot echt musiceren. Want dat is het grote ... Lees meer »

De groeiende populariteit van het zomerse en speelse instrument geeft je zin om dit instrument te leren bespelen. Geen notenleer vereist!
Het karakter en de muzikale mogelijkheden van de ukulele zijn veel groter dan zijn gestalte. In 6 lessen leer je de basisbeginselen (stemming, houding, enkele eenvoudige akkoorden), om vervolgens meteen over te gaan tot echt musiceren. Want dat is het grote verschil met zijn grote broer de gitaar: Ukulele spelen kun je al na enkele lessen.
Je (sopraan)ukulele zit in de cursusprijs inbegrepen, dus als je er al één bezit mag je € 64,00 van de cursusprijs aftrekken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Vormingscentrum 't Dakhuus vzw
Bredabaan 696
2930 Brasschaat
Van ma 30 november 2020 14:00 tot ma 4 januari 2021 15:45
info@dakhuus.org