u bent hier

UITVERKOCHT - Predikheerlijke zomer: TriOrganico

Folk en wereldmuziek


Latijns-Amerika heeft een verrassend rijke en diverse traditionele muzikale cultuur, die een weerspiegeling is van de enorme culturele diversiteit. Zo zijn er Afrikaanse ritmes, strijkinstrumenten uit Europa, blaasinstrumenten en zangtechnieken van de inheemse Indiase bevolking. TriOrganico onthult fascinerende verhalen via muziekinstrumenten en laat op een bijzonder en soms onverwachte wijze ... Lees meer »

Latijns-Amerika heeft een verrassend rijke en diverse traditionele muzikale cultuur, die een weerspiegeling is van de enorme culturele diversiteit. Zo zijn er Afrikaanse ritmes, strijkinstrumenten uit Europa, blaasinstrumenten en zangtechnieken van de inheemse Indiase bevolking. TriOrganico onthult fascinerende verhalen via muziekinstrumenten en laat op een bijzonder en soms onverwachte wijze zien hoe zich hierin de meest natuurlijke klanken ontvouwen.

TriOrganico verwijst naar traditionele rituelen en presenteert zowel feestelijke als ontroerende composities. Steeds nodigt TriOrganico uit om de muzikale rijkdom die geënt is op een grote culturele verscheidenheid te ontdekken.

Marimba, percussie: Juan Carlos Bonifaz
Percussie en blaasinstrumenten, dans en zang: Patricia Hernandez Van Cauwenberge
Snaar-, blaas- en percussie-instrumenten, zang: Osvaldo Hernandez Napoles (compositie)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Het Predikheren
Goswin de Stassartstraat 88
2800 Mechelen
zaterdag 3 juli 2021 van 20:15 tot 22:00
Cultuurcentrum Mechelen
€ 8,0
cultuurcentrum.mechelen.be/triorganico