u bent hier

Ubuntu Festival 2019


Ubuntu Festival is een jaarlijks weerkerend muziekfestival in het tweede weekend van september. Dit jaar brengen we op 14 en 15 september opnieuw een programma waar plezier en duurzaamheid hand in hand gaan. Op zaterdag is er ons kubbtornooi met plaatjes uit de goede ouwe tijd op de achtergrond. Voor de kinderen is er nadien een heuse kinderdisco en daarna maken we plaats voor dj’s zoals ... Lees meer »

Ubuntu Festival is een jaarlijks weerkerend muziekfestival in het tweede weekend van september. Dit jaar brengen we op 14 en 15 september opnieuw een programma waar plezier en duurzaamheid hand in hand gaan.

Op zaterdag is er ons kubbtornooi met plaatjes uit de goede ouwe tijd op de achtergrond. Voor de kinderen is er nadien een heuse kinderdisco en daarna maken we plaats voor dj’s zoals (TBC). Doorheen de dag is er ook een heuse Boomse verenigingenmarkt.

Op zondag brengen we een dag vol live muziek met onder andere (TBC) en (TBC). In het groot uitgebreid animatiedorp met wereldmarkt kan jong en minder jong deelnemen aan spelen met een knipoog naar duurzaamheid. De foodtrucks bieden je een keuze uit exotische gerechten, die uitstekend samengaan met een cocktail of een andere drank voor onze Ubuntutoog.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Gemeentelijk Park
Acacialei
2850 Boom
za 14 september 2019 van 13:00 tot 01:00 zo 15 september 2019 van 13:00 tot 22:00
gratis
info@ubuntufestival.be
www.ubuntufestival.be