u bent hier

Tsjajkovski met Jaap - Geannuleerd

Klassieke muziek


Jaap van Zweden is terug. De voormalige chef-dirigent van het Antwerp Symphony Orchestra en de huidige chef-dirigent van de New York Philharmonic komt opnieuw naar Antwerpen met muziek van Wagner, Beethoven en Tsjajkovski. Wie hem eerder aan het werk zag, weet wat te verwachten: zinderende energie, allesverzwelgende emoties, trefzekere climaxen en een glasheldere, maar volumineuze orkestsound. ... Lees meer »

Jaap van Zweden is terug. De voormalige chef-dirigent van het Antwerp Symphony Orchestra en de huidige chef-dirigent van de New York Philharmonic komt opnieuw naar Antwerpen met muziek van Wagner, Beethoven en Tsjajkovski. Wie hem eerder aan het werk zag, weet wat te verwachten: zinderende energie, allesverzwelgende emoties, trefzekere climaxen en een glasheldere, maar volumineuze orkestsound. Topdirigent Jaap van Zweden voor de eerste keer in onze eigen Elisabethzaal: macht én betovering gegarandeerd!

Update 21.12.2020
Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kondigde de Vlaamse overheid eind oktober extra maatregelen aan. Hierdoor zijn we helaas genoodzaakt om het programma van dit concert aan te passen: Die Meistersinger von Nürnberg (ouverture) vervalt, de rest van het programma blijft ongewijzigd.

Gerealiseerd met de steun van de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid. Casa Kafka Pictures Tax Shelter Empowered by Belfius.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Koningin Elisabethzaal / Elisabeth Center
Koningin Astridplein 26
2000 Antwerpen
zaterdag 13 februari 2021 van 15:00 tot 17:00
Antwerp Symphony Orchestra
€ 18,0
www.antwerpsymphonyorchestra.be/nl/ts...
+32 (0)3 213 54 06