u bent hier

TRUMPET FOR ALL AGES - Zuidrand Klassiek

16 +

Klassieke muziek


Simon Van Hoecke (1982) is naast 1ste solist trompet aan het Orchestre Philharmonique du Luxembourg ook docent trompet aan het Koninklijk Vlaams Conservatorium Antwerpen. Samen met enkele van zijn leerlingen en oud-leerlingen laat hij je het veelzijdige idioom van de trompet ontdekken in muziek van Gabrieli tot Gershwin. Bovendien neemt Simon als mentor van de I Solisti Youngstar Academy ook ... Lees meer »

Simon Van Hoecke (1982) is naast 1ste solist trompet aan het Orchestre Philharmonique du Luxembourg ook docent trompet aan het Koninklijk Vlaams Conservatorium Antwerpen. Samen met enkele van zijn leerlingen en oud-leerlingen laat hij je het veelzijdige idioom van de trompet ontdekken in muziek van Gabrieli tot Gershwin.
Bovendien neemt Simon als mentor van de I Solisti Youngstar Academy ook tijdens dit concert het aanstormend trompet-talent mee op sleeptouw.
Ontmoet de jongere en minder jonge krakken van de trompetwereld, kom meer te weten over de geschiedenis van het instrument en maak bovendien kennis met alle aanverwante instrumenten zoals cornet, bugel, ruiterijtrompet en de verschillende piccolotrompetten in dit toegankelijke en leerrijke concertprogramma. Trompet: Sebastiaan Aerts (Youngstar) - Simon Binon (Youngstar) - Robbe Claes (student Master 1) - Matthias Debrabandere
(Youngstar) - Wannes Delocht (student Bachelor 3) - Warre Dendievel (Youngstar) - Bert Mees (alumni) - Daan Ubaghs (student Bachelor 2) - Simon Van Hoecke - Jens Verboven (alumni) - Martijn Vincken (alumni + student musicologie KU Leuven)
Piano: Nils Van der Plancken Abonnement: 70 euro bij Orfeo Producties vzw - Tel. 03 449 16 87 - info@orfeo.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Heilig-Kruiskerk
Heilig-Kruisstraat
2640 Mortsel
donderdag 23 september 2021 van 20:15 tot 22:00
Streekvereniging Zuidrand
€ 14,0
onthaal@mortsel.be
tickets.mortsel.be