u bent hier

Trolls Wereldtour

Animatie en kinderfilms


Als de koningin van de Hard Rock Trolls alle Troll-koninkrijken probeert over te nemen, proberen Poppy en haar vrienden verschillende manieren om alle Trolls te redden. Ze proberen de landen Funk, Country, Techno, Klassiek en Pop in harmonie te verenigen. In een vrolijk en kleurrijk avontuur dat hen verder brengt dan ooit tevoren doen Queen Poppy en Branch een grote ontdekking. Ze maken deel ... Lees meer »

Als de koningin van de Hard Rock Trolls alle Troll-koninkrijken probeert over te nemen, proberen Poppy en haar vrienden verschillende manieren om alle Trolls te redden. Ze proberen de landen Funk, Country, Techno, Klassiek en Pop in harmonie te verenigen.

In een vrolijk en kleurrijk avontuur dat hen verder brengt dan ooit tevoren doen Queen Poppy en Branch een grote ontdekking. Ze maken deel uit van 6 verschillende trollenstammen met zeer uiteenlopende muziekstijlen. Als de koningin van de Hard Rock Trolls alle Troll-koninkrijken probeert over te nemen, proberen Poppy en haar vrienden verschillende manieren om alle Trolls te redden. Ze proberen de landen Funk, Country, Techno, Klassiek en Pop in harmonie te verenigen.

Film
Bibliotheek Viswater
Tongerlostraat 2
2040 Berendrecht
woensdag 3 maart 2021om 15:30
vrijetijdscentrum de Schelde
gratis
Bestel tickets
www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/nl/...