u bent hier

Triotique & Maud Vanhauwaert - Klinken op Moederdag


Een extra speciale (moeder)dag met klassieke muziek en poëzie. Door en voor vrouwen en al wie van hen houdt. Tickets & info: https://www.artistsunlimited.online/event-details/triotique-maud-vanhauwaert-klinken-op-moederdag?lang=nl Muziek van vrouwelijke componisten en een warme, vrouwelijke sound, dat is waar Triotique voor staat. Samen met dichteres Maud Vanhauwaert, die haar favoriete ... Lees meer »

Een extra speciale (moeder)dag met klassieke muziek en poëzie. Door en voor vrouwen en al wie van hen houdt.

Tickets & info: https://www.artistsunlimited.online/event-details/triotique-maud-vanhauwaert-klinken-op-moederdag?lang=nl

Muziek van vrouwelijke componisten en een warme, vrouwelijke sound, dat is waar Triotique voor staat. Samen met dichteres Maud Vanhauwaert, die haar favoriete moederdagpoëzie voordraagt, verzorgen ze dit intieme en ultrapoëtische concert.

Liederen van Cécile Chaminade, Nadia Boulanger en Lori Laitman; de sprookjesachtige muziek van Ravels ‘Shéhérazade’. De sprankelende stem van Maud Vanhauwaert. Laat je meevoeren en geniet...

Met steun van de Vlaamse Overheid.
 
Zondag 9 mei om 11u kunt u genieten van de expressieve kunsten van deze vier dames, gezellig thuis vanuit je eigen woonkamer.
 
Zang: Frauke Elsen
Fluit: Elke Elsen
Piano: Margot Welleman
Poëzie: Maud Vanhauwaert

Meer info: www.triotique.be
Of facebook.com/triotique
 
Triotique is een jong en fris kamermuziektrio dat zich specialiseert in composities van vrouwelijke componisten. Zussen Elke en Frauke Elsen spelen sinds kleins af aan samen. In hun zoektocht naar een unieke vorm van kamermuziek kwamen ze terecht bij pianiste Margot Welleman. 
Triotique bestaat sinds 2013, na een ontmoeting aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Sinds hun debuut als jong ensemble wonnen ze verschillende prijzen, spelen ze concerten in België en Nederland en waren ze te horen op Klara, Musiq3 en NPO Radio 4 (NL).

Maud Vanhauwaert schrijft en maakt. Voor haar poëziedebuut ‘Ik ben mogelijk’ (2011, uitgeverij Querido) kreeg ze de Vrouw Debuut Prijs, voor haar bundel ‘Wij zijn evenwijdig_’ (2014, Querido) de Hughues C. Pernathprijs en de Publieksprijs van de Herman De Coninck- wedstrijd. In haar werk zoekt ze naar speelse theatrale vormen om poëzie publiekelijk te maken. Met haar performances trad ze op, op radio en tv, in binnen- en buitenland, van opera tot schapenstal.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Online - Artists Unlimited
Artists Unlimited Online
2018 Antwerpen 18 (Antwerpen)
Van zo 9 mei 2021 11:00 tot di 11 mei 2021 10:59
Triotique
€ 8,0
info@triotique.be