u bent hier

Trio Voci Miste speelt Songbook Brossé 60/40

Klassieke muziek


Trio ‘Voci Miste’ brengt een gemengd vocaal programma rond het oeuvre van Dirk Brossé. Zowel het klassieke werk als musicalsongs komen aan bod in dit veelzijdig concert. Sopraan Hanne Roos, bariton Hans Peter Janssens en pianist Alex Roosemeyers brengen nummers uit de musicals Daens, Rembrandt, Sacco & Vanzetti, en uit de Landuytcyclus, La Vida es un Sueño en de Haiku cycle1. Onder impuls van ... Lees meer »

Trio ‘Voci Miste’ brengt een gemengd vocaal programma rond het oeuvre van Dirk Brossé. Zowel het klassieke werk als musicalsongs komen aan bod in dit veelzijdig concert.

Sopraan Hanne Roos, bariton Hans Peter Janssens en pianist Alex Roosemeyers brengen nummers uit de musicals Daens, Rembrandt, Sacco & Vanzetti, en uit de Landuytcyclus, La Vida es un Sueño en de Haiku cycle1.
Onder impuls van het Festival van Vlaanderen Oost-Vlaanderen werd het trio Voci Miste speciaal in het leven geroepen om het werk en de carrière van de componist te vieren.
De internationaal gelauwerde klassieke sopraan Hanne Roos creëerde de Haiku songs van Dirk Brossé en vertolkte zijn werk eerder al op verschillende plaatsen in België, in New York en in London.
Hans Peter Janssens creëerde dan weer de rol van Vanzetti in de musical Sacco & Vanzetti en was te zien in verschillende musical-hoofdrollen in België, Nederland en het Londense West End, het Walhalla van de musical.
Pianist Alex Roosemeyers toonde zijn veelzijdigheid in verschillende muziekstijlen gaande van klassiek, film, theater, folk, opera tot musical.

Trio Voci Miste heeft dan ook alle troeven in huis om de muziek van Dirk Brossé met volle inleving en geloofwaardigheid neer te zetten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart GC Kadans
Achter d'Hoven 15
2990 Wuustwezel
woensdag 5 mei 2021 van 20:00 tot 23:00
€ 16,0
www.curieus-wuustwezel.be
0477607981