u bent hier

Trappist en nootjes - Paula Saunders

Pop en rock


Paula Saunders is een jazzvocaliste uit de Verenigde Staten die de Kansas City Jazz letterlijk door haar aderen heeft stromen en met de paplepel binnen gegoten kreeg. Paula’s stem met een uitzonderlijk bereik is enorm krachtig en veelzijdig en haar zwoele toon wordt dan ook regelmatig vergeleken met stemmen als Lalah Hathaway, Oleta Adams en Anita Baker. Saunders dook op in verschillende ... Lees meer »

Paula Saunders is een jazzvocaliste uit de Verenigde Staten die de Kansas City Jazz letterlijk door haar aderen heeft stromen en met de paplepel binnen gegoten kreeg.
Paula’s stem met een uitzonderlijk bereik is enorm krachtig en veelzijdig en haar zwoele toon wordt dan ook regelmatig vergeleken met stemmen als Lalah Hathaway, Oleta Adams en Anita Baker. Saunders dook op in verschillende projecten, maar trad vanaf 2014 solo in het spotlicht met haar album Introducing Paula Saunders, een verzameling jazzstandards en tijdloze nummers als Summertime, All of me en Autumn leaves.
Na verschillende optredens op festivals en op radio en televisie in de States is ze voor het eerst te gast in Geel onder begeleiding van een Belgisch combo waarvan enkele gezichten de vaste bezoekers van Jazz Jam zeker bekend zullen voorkomen!
Wij zorgen voor een sterk concert in ons café, de caféuitbater zorgt voor een speciaal (streek)biertje en jij zorgt voor je aanwezigheid! De prijs van het in de kijker geplaatste bier, is in het tarief van je ticket inbegrepen. Drink je dit niet? Dan bieden we je een standaard frisdrank of koffie als alternatief aan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Schouwburg De Werft
Werft 32
2440 Geel
vrijdag 21 mei 2021 van 14:00 tot 17:00
CC de Werft
014/56.66.66
www.dewerft.be/voorstellingen/1406
www.dewerft.be