u bent hier

Trah Njim 2020 - Troissoeur

Folk en wereldmuziek


Troissoeur stond bekend als een eigenzinnige, expressieve, anarchistische en theatrale elektro- akoestische band met een ijzersterke live reputatie. Na dertien jaar hebben ze terug zin om samen op het podium te staan. Troissoeur speelde twintig jaar geleden wereldwijd op grote internationale festivals en tekenden bij EMI voor hun cd producties. De groep bestond uit de drie broers ... Lees meer »

Troissoeur stond bekend als een eigenzinnige, expressieve, anarchistische en theatrale elektro- akoestische band met een ijzersterke live reputatie. Na dertien jaar hebben ze terug zin om samen op het podium te staan.

Troissoeur speelde twintig jaar geleden wereldwijd op grote internationale festivals en tekenden bij EMI voor hun cd producties. De groep bestond uit de drie broers Vanvinckenroye (Rein, Edwin en Joris) en Pieter Thys.

Troissoeur stond bekend als een eigenzinnige, expressieve, anarchistische en theatrale elektro- akoestische band met een ijzersterke livereputatie. Zij waren de inspiratiebron voor vele groepen en muziekprojecten die doorgedreven stijlvermenging toepaste als nieuwe richting binnen de eigentijdse folk.

De muzikanten gingen in 2007 elk hun eigen weg. De tijd die ze nodig hadden om persoonlijk te groeien en nieuwe richtingen te exploreren leidden tot projecten als de Millenniums, Assunta & The Light Orchestra, Aranis, BASta!, EZRAh, The Craving Deer, Silent Music, The Tribe Band, …

Na dertien jaar hebben ze terug zin om samen op het podium te staan. Het oorspronkelijke akoestische repertoire, dat nog niets aan kracht verloren heeft, wordt als uitgangspunt genomen. Troissoeur stond bekend als een groep die zichzelf altijd opnieuw probeerde uit te dagen en het publiek wist te verrassen. Dat zal na al die jaren niet anders zijn.

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
vrij 27/11/20 om 20:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 16,5
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1636/troissoeur