u bent hier

Tournee Mondial on stage '21

Folk en wereldmuziek


Deze drie Canadezen verloren zichzelf in de prachtige traditionele countrymuziek van het Amerikaanse Zuiden. De bandleden Chris Coole (banjo), John Showman (fiddle) en Max Heineman (bass) zijn stuk voor stuk reizende muzikanten en veteranen van enkele van Canada's top-roots muziekacts. Ze spelen nog van die echte rechttoe/rechtaan folk- en countrymuziek. De diepte van hun 'groove’ en het ... Lees meer »

Deze drie Canadezen verloren zichzelf in de prachtige traditionele countrymuziek van het Amerikaanse Zuiden. De bandleden Chris Coole (banjo), John Showman (fiddle) en Max Heineman (bass) zijn stuk voor stuk reizende muzikanten en veteranen van enkele van Canada's top-roots muziekacts. Ze spelen nog van die echte rechttoe/rechtaan folk- en countrymuziek. De diepte van hun 'groove’ en het heerlijke ruimtelijk gevoel is vandaag de dag niet vaak meer te horen in bluegrass. Sinds 2019 waren ze te gast op zowat alle belangrijke country en folkfestivals in Europa en Amerika. Dit is pure muziek van een zeldzaam hoog niveau. 
Dit concert vindt plaats in het kader van Toernee Mondial On Stage, een netwerk van cultuurcentra die wereldmuziek willen promoten.

17 - 14 euro
-19 jaar: 8,50 euro
www.lonesomeace.com    

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Clubzaaltje Hingene
Leopoldstraat 8
2880 Bornem
woensdag 24 februari 2021van 20:00 tot 21:30
Clubzaaltje Hingene
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...