u bent hier

Torpedo

Drama


1943. Een bende Vlaamse rebellen krijgt een geheime opdracht. Ze moeten met een gekaapte Duitse U-boot van Congo naar de Verenigde Staten varen met aan boord een vracht uranium waarmee de geallieerden de oorlog wel eens zouden kunnen winnen. 'Torpedo' is de debuutfilm van Antwerpenaar Sven Huybrechts die hiermee de eerste Vlaamse duikbootfilm ooit maakte. Een spannende en humoristische film ... Lees meer »

1943. Een bende Vlaamse rebellen krijgt een geheime opdracht. Ze moeten met een gekaapte Duitse U-boot van Congo naar de Verenigde Staten varen met aan boord een vracht uranium waarmee de geallieerden de oorlog wel eens zouden kunnen winnen.


'Torpedo' is de debuutfilm van Antwerpenaar Sven Huybrechts die hiermee de eerste Vlaamse duikbootfilm ooit maakte. Een spannende en humoristische film met heel wat bekende acteurs.


Cinema De Schelde, dat is tweemaal topfilm op groot scherm: ’s middags om 13.30 uur en ’s avonds om 20 uur. Je wordt ook extra verwend. Bij de namiddagvoorstelling is er lekker gebak na afloop van de film. Bij de avondvoorstelling trakteren we je vooraf op borrelhapjes.

Cinema De Schelde
Concertzaal De Schelde
De Keyserhoeve 66
2040 Zandvliet
do 22 april 2021 van 13:30 tot 13:30 do 22 april 2021 van 20:00 tot 20:00
Vrijetijdscentrum De Schelde
€ 7,0
Bestel tickets
www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/nl/...