u bent hier

Tom Clement

Tekst en muziektheater


Eenvoudige, catchy liedjes met herkenbare thema’s zorgen ervoor dat je zin krijgt om mee te zingen, ook al begrijp je het Nederlands niet zo goed. Gewapend met een miniorkest van drums, gitaar, banjo en mondharmonica zingt Tom Clement Nederlandstalige traditionals. Eenvoudige, catchy liedjes met herkenbare thema’s zorgen ervoor dat je zin krijgt om mee te zingen, ook al begrijp je het ... Lees meer »

Eenvoudige, catchy liedjes met herkenbare thema’s zorgen ervoor dat je zin krijgt om mee te zingen, ook al begrijp je het Nederlands niet zo goed.


Gewapend met een miniorkest van drums, gitaar, banjo en mondharmonica zingt Tom Clement Nederlandstalige traditionals. Eenvoudige, catchy liedjes met herkenbare thema’s zorgen ervoor dat je zin krijgt om mee te zingen, ook al begrijp je het Nederlands niet zo goed. Een intieme, interactieve voorstelling, vol humor, visueel prikkelend met prachtige tekeningen. Een feest voor je oren en je ogen!


Tom Clement van het MartHa!tentatief brengt met zijn nieuwe muzikale voorstelling de Nederlandse taal dichter bij wie ze oefenen wil.


 

Tom zingt Taal
C.O. Nova
Schijfstraat 105
2020 Antwerpen
vr 21 mei 2021 van 10:30 tot 10:30 vr 21 mei 2021 van 14:00 tot 14:00
Ontmoetingscentrum Nova
€ 3,0
Bestel tickets
www.nova-kiel.be/nl/event/51199/tom-c...