u bent hier

Timbazo & DJ Sugar Charlie | Salsa, funk, jazz-feestje


Timbazo is een wervelende latin-band die garant staat voor een uitbundig dansfeest. Deze internationale groep verenigt de intensiteit van de Cubaanse timba met jazz en ‘salsa dura’. De bandleden zijn afkomstig uit Colombia, Cuba, Nederland, Duitsland, VS, Puerto Rico, Venezuela en Curaçao. Oprichter Nils Fischer, één van de beste percussionisten die Europa rijk is, koos een topbezetting ... Lees meer »

Timbazo is een wervelende latin-band die garant staat voor een uitbundig dansfeest. Deze internationale groep verenigt de intensiteit van de Cubaanse timba met jazz en ‘salsa dura’. De bandleden zijn afkomstig uit Colombia, Cuba, Nederland, Duitsland, VS, Puerto Rico, Venezuela en Curaçao. Oprichter Nils Fischer, één van de beste percussionisten die Europa rijk is, koos een topbezetting waaronder drie geweldige salsa-zangers.

Timbazo’s eerste album ‘¡Gracias Joe Cuba!’ deed de salsawereld schudden op haar grondvesten en werd gekozen tot beste salsaalbum van het jaar door de internationale pers. Na talrijke concerten op onder meer North Sea Jazz en vele grote zomerfestivals, presenteert de band nu het tweede album ‘Rumberos a Montón’ (‘Een
groot feest’).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Ontmoetingscentrum De Djoelen
Steenweg op Mol 3
2360 Oud-Turnhout
zaterdag 22 september 2018 van 20:15 tot 23:00
Cultuurpromotie vzw
€ 15,0
www.djoelen.be