u bent hier

Tiener Yoga Les

12 +


YOGA VOOR TIENERS Yoga voor tieners is een krachtig hulpmiddel voor zelfonderzoek en bewustzijn. Op deze leeftijd vinden veel veranderingen plaats en yoga ondersteunt deze overgang positief. Een regelmatige yogatraining tijdens deze jaren kan helpen om de chemie en fysiologie van het lichaam in evenwicht te brengen en het zal de geest, het lichaam en de ziel ten goede komen. Yoga helpt tieners ... Lees meer »

YOGA VOOR TIENERS
Yoga voor tieners is een krachtig hulpmiddel voor zelfonderzoek en bewustzijn. Op deze leeftijd vinden veel veranderingen plaats en yoga ondersteunt deze overgang positief. Een regelmatige yogatraining tijdens deze jaren kan helpen om de chemie en fysiologie van het lichaam in evenwicht te brengen en het zal de geest, het lichaam en de ziel ten goede komen.

Yoga helpt tieners om te gaan met veranderende emoties en om de flexibiliteit van het lichaam fysiek te koesteren. Het biedt een veilige, veilige, niet-concurrerende omgeving, een ruimte van diepe acceptatie waar diversiteit wordt gewaardeerd en aangemoedigd. Het helpt om zelfvertrouwen op te bouwen en biedt een kader voor tieners om positieve verschuivingen te zien, zonder de druk om te moeten veranderen. Het is een vreugdevolle ruimte om te 'zijn' en een kans op broodnodige ontspanning. De yogales is een prachtig platform voor tieners om te werken aan zelfacceptatie, zelfliefde en om over het algemeen positieve veranderingen in hun leven aan te brengen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Dresscoat, 1e verdieping
Leugstraat 5
2630 Aartselaar
Van 7 september 2020 tot 21 juni 2021
One Yoga Antwerp
€ 10,0
www.momoyoga.com/oneyogaantwerp/
www.momoyoga.com/oneyogaantwerp
oneyogaantwerp.com/home/groepslessen....