u bent hier

Thomas de Stoomlocomotief - Theatertour

2 +

Musical


Thomas De Stoomlocomotief, bekend van de succesvolle tv-serie, keert terug naar het theater met een geweldige familievoorstelling voor de allerkleinste theaterbezoekers en hun (groot)ouders. Volg snel het spoor naar het theater en ga op reis met Thomas, Percy, James, Gordon en natuurlijk de Dikke Controleur. De levensgrote rijdende treinen, indrukwekkende decors en vrolijke muziek zorgen voor ... Lees meer »

Thomas De Stoomlocomotief, bekend van de succesvolle tv-serie, keert terug naar het theater met een geweldige familievoorstelling voor de allerkleinste theaterbezoekers en hun (groot)ouders.

Volg snel het spoor naar het theater en ga op reis met Thomas, Percy, James, Gordon en natuurlijk de Dikke Controleur. De levensgrote rijdende treinen, indrukwekkende decors en vrolijke muziek zorgen voor een onvergetelijke middag voor jong en oud.

Het verhaal
Het Station van Sodor is in rep en roer… het Circus komt naar de stad! De Dikke Controleur heeft zijn beste pak aangetrokken, het perron is geveegd en de treinen zijn gepoetst. Maar als de circuswagon niet op tijd kan zijn, dreigt het hele feest in het water te vallen. Zal het Thomas en zijn vrienden lukken om het Circus toch op tijd naar de stad te krijgen?

Kom verkleed
Thomas de Stoomlocomotief nodigt alle bezoekertjes uit om verkleed als controleur of conducteur naar het theater te komen. Na de voorstelling is er een meet & greet in de foyer met de acteurs.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Stadsschouwburg Antwerpen
Theaterplein 1
2000 Antwerpen
zaterdag 16 januari 2021 van 14:00 tot 15:05
Event-Team
€ 24,9
070/345.345 (max. 30 cent per min)
www.teleticketservice.com/nl/event/th...
www.event-team.be
www.sherpa.be