u bent hier

Theater Malpertuis - De kleine prins - AFGELAST

8 +

Tekst en muziektheater


Voorstelling wordt afgelast wegens corona-crisis. Tickethouders worden gecontacteerd via mail. Na een noodlanding in de woestijn ontmoet een piloot een kleine jongen. De jongen vertelt honderduit over de planeet waar hij vandaan komt, de bloem waarmee hij samenwoont en het gevecht dat hij levert met de zaadjes van de apebroodboom. ‘De Kleine Prins’ is een klassieker die je zoals elk goed ... Lees meer »

Voorstelling wordt afgelast wegens corona-crisis. Tickethouders worden gecontacteerd via mail.

Na een noodlanding in de woestijn ontmoet een piloot een kleine jongen. De jongen vertelt honderduit over de planeet waar hij vandaan komt, de bloem waarmee hij samenwoont en het gevecht dat hij levert met de zaadjes van de apebroodboom.

‘De Kleine Prins’ is een klassieker die je zoals elk goed sprookje aan steeds weer nieuwe generaties kunt doorvertellen, maar het is niet louter een kinderboek. Schrijver Antoine de Saint-Exupéry schreef het verhaal toen hij in een hotel in New York verbleef, een jaar voor zijn dood. Het heeft er alle schijn van dat hij toen behoorlijk aan de grond zat en dat schemert door in de schriftuur. Naar het einde toe sluipt er een toon binnen die even poëtisch als diepzinnig is. De dialogen die de prins voert met zowel de vos als de slang zijn doortrokken van weemoed en levenswijsheid.

SPEL THOMAS JANSSENS, NIKOLAS LESTAEGHE, NAOMI VAN DER HORST

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Theater Hemelhoeve
Azalealaan 1
2930 Brasschaat
zaterdag 28 november 2020 van 19:00 tot 20:00
Cultuurcentrum Brasschaat
€ 6,0
webshopbrasschaat.recreatex.be/Ticket...