u bent hier

Theater Froefroe - Ikiloliki *geannuleerd*

2 +

Figuren en poppentheater


Theater Froefroe is een gekende naam in het theaterlandschap. Zoek je een mooie voorstelling voor je kleuter? Dan zit je bij een voorstelling van Theater Froefroe nooit verkeerd. EEN WOORDELOOS POPPENFEEST VOOR DE ALLERKLEINSTEN De zwierige blauwe aap speelt met zijn rode bal. De mooie witte vogel zweeft boven het publiek. Een floepswit visje en de rode bal versmelten. Ikiloliki: waarin blauw ... Lees meer »

Theater Froefroe is een gekende naam in het theaterlandschap. Zoek je een mooie voorstelling voor je kleuter? Dan zit je bij een voorstelling van Theater Froefroe nooit verkeerd.

EEN WOORDELOOS POPPENFEEST VOOR DE ALLERKLEINSTEN
De zwierige blauwe aap speelt met zijn rode bal.
De mooie witte vogel zweeft boven het publiek.
Een floepswit visje en de rode bal versmelten.
Ikiloliki: waarin blauw met rood speelt en wit en rood een roze baby wordt. Daar waar de roze baby witte vleugeltjes krijgt en een blauwe staart en zal wegvliegen met de blauwe aap en de witte vogel.

Patrick Maillard is “onbekend” als de acteur onder De Grote Boze Wolf, Kamil van Kaatje Ketnet of in Bumba himself. Hij maakte speciaal voor zijn zoontje Emiel en voor iedereen van 2,5 tot 5 jaar een kleine voorstelling.

Met eigengemaakte hummende muziekjes en twinkelende melodieën swingen de aap, de baby, de vis en de vogel over het podium, meesterlijk gehanteerd in een verrassend absurd verhaaltje waarbij ze onze allerkleinste toeschouwertjes een zalig theatermomentje bezorgen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurhuis Altena - kapel
Antwerpsesteenweg 79
2550 Kontich
zondag 7 maart 2021 van 15:00 tot 15:45
Vrijetijdsdienst Kontich
€ 10,0
uitwinkel@kontich.be
03 450 78 32
webshopkontich.recreatex.be/
webshopkontich.recreatex.be