u bent hier

Theater De spiegel en La Miam

Literatuur


Artiesten uit Vlaanderen en uit Quebec maakten een wondere wereld, geïnspireerd op babyboekjes, kartonboekjes,flipper en knisper, flapjesboeken en pop-ups, prentenboeken, fotoboeken. Vanuit een koerierszak komen er boekjes tevoorschijn en kinderen gaan mee op ontdekkingstocht. Artiesten uit Vlaanderen en uit Quebec maakten een wondere wereld, geïnspireerd op babyboekjes, kartonboekjes, flipper ... Lees meer »

Artiesten uit Vlaanderen en uit Quebec maakten een wondere wereld, geïnspireerd op babyboekjes, kartonboekjes,flipper en knisper, flapjesboeken en pop-ups, prentenboeken, fotoboeken. Vanuit een koerierszak komen er boekjes tevoorschijn en kinderen gaan mee op ontdekkingstocht.

Artiesten uit Vlaanderen en uit Quebec maakten een wondere wereld, geïnspireerd op babyboekjes, kartonboekjes, flipper en knisper, flapjesboeken en pop-ups, prentenboeken, fotoboeken. Vanuit een koerierszak komen er boekjes tevoorschijn en kinderen gaan mee op ontdekkingstocht. Spannend visueel theater waarbij ze zelf de peuterboekjes ontdekken.

Prêt a porter - Voorleesweek
Bib Kielpark
Wittestraat 10
2020 Antwerpen
wo 25 november 2020om 10:30wo 25 november 2020om 14:30wo 25 november 2020om 16:00
ontmoetingscentrum Nova
gratis
www.nova-kiel.be/nl/event/80788/grati...