u bent hier

The return of the comeback - Kamagurka & Herr Seele

Humor comedy


Al veertig jaar zijn Kamagurka en Herr Seele vrienden. Ze staken samen iconische tv-programma’s in elkaar, creëerden samen kunst en tot op vandaag maken ze samen de strips van Cowboy Henk. Na 16 jaar staan ze opnieuw samen op de planken met ‘The return of the comeback’. Op uitnodiging van de Arenberg speelden Kamagurka en Herr Seele in seizoen 2016-2017 maandelijks een ... Lees meer »

Al veertig jaar zijn Kamagurka en Herr Seele vrienden. Ze staken samen iconische tv-programma’s in elkaar, creëerden samen kunst en tot op vandaag maken ze samen de strips van Cowboy Henk. Na 16 jaar staan ze opnieuw samen op de planken met ‘The return of the comeback’.

Op uitnodiging van de Arenberg speelden Kamagurka en Herr Seele in seizoen 2016-2017 maandelijks een laboratoriumvoorstelling, waarbij deze steeds meer evolueerden naar een heuse, standvastige en publieksvriendelijke show.

Al veertig jaar zijn Kamagurka en Herr Seele vrienden. Ze staken samen iconische tv-programma’s in elkaar, creëerden samen kunst en tot op vandaag maken ze samen de strips van Cowboy Henk.

Het was 16 jaar geleden dat ze nog eens samen op de planken hadden gestaan. Jaren waarin ze weliswaar samenwerkten als schilders, tekenaars en schrijvers, maar niet als theatermakers.

Het werd een vrolijk en creatief weerzien op de scène. Zowel voor Kamagurka en Herr Seele als voor het publiek.

Al na enkele voorstellingen werd duidelijk dat de magie het van de arbeid overnam. Eén seizoen in de Arenberg werden er twee, en ondertussen drie ...
Nu dit rijpingsproces achter de rug is, staan Kamagurka en Herr Seele klaar om Vlaanderen terug te veroveren met ‘The return of the comeback’. Het belooft niets minder te worden dan een hoogtepunt uit hun absurdistische oeuvre - een discipline die ze als niemand anders in Vlaanderen beheersen en geperfectioneerd hebben.

Toon kaart CC Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
donderdag 21 oktober 2021 van 20:00 tot 20:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 22,0
apps.ticketmatic.com/widgets/cultuurc...
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1460/kamagurka-herr...