u bent hier

The Racer

Komedie, Drama


De Belgische wielrenner Dom Chabol, bijna aan het einde van zijn carrière, is een knecht met een zware, opofferende rol - tempo instellen, wind tegenhouden en ondersteuning bieden zodat de sprinter van het team als eerste over de meet komt. Maar Dom koestert in het geheim een verlangen om de gele trui te dragen... Zomer 1998 - De openingsritten van de Tour de France zijn verhuisd naar Ierland. ... Lees meer »

De Belgische wielrenner Dom Chabol, bijna aan het einde van zijn carrière, is een knecht met een zware, opofferende rol - tempo instellen, wind tegenhouden en ondersteuning bieden zodat de sprinter van het team als eerste over de meet komt. Maar Dom koestert in het geheim een verlangen om de gele trui te dragen...

Zomer 1998 - De openingsritten van de Tour de France zijn verhuisd naar Ierland. De Belgische wielrenner Dom Chabol, bijna aan het einde van zijn carrière, is één van de beste 'Domestiques' (meesterknechten) van de afgelopen 20 jaar in de Tour. Het is een zware, opofferende rol - tempo instellen, wind tegenhouden en ondersteuning bieden zodat de sprinter van het team als eerste over de meet komt - en zelf voor de overwinning gaan is geen optie. Maar Dom koestert in het geheim een verlangen om de gele trui te dragen - slechts één keer voor het einde van zijn carrière.

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
za 24/10/20 om 15:00, om 20:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 6,0
apps.ticketmatic.com/widgets/cultuurc...
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1903/the-racer