u bent hier

THE POWER OF DIVERSITY

Samenleving


The Power of Diversity Leonie Delaey en Jessica Boyeleba Balehen zijn twee jonge ondernemers met Afrikaanse en Belgische roots, die met “The Power of Diversity” willen aantonen dat de verschillen die mensen uit elkaar vergt te drijven een kracht is. Diversiteit is een must om je leven op te bouwen. Met deze mindset willen ze een platform creëren waar iedereen met zijn uniekheid aan kan ... Lees meer »

The Power of Diversity

Leonie Delaey en Jessica Boyeleba Balehen zijn twee jonge ondernemers met Afrikaanse en Belgische roots, die met “The Power of Diversity” willen aantonen dat de verschillen die mensen uit elkaar vergt te drijven een kracht is. Diversiteit is een must om je leven op te bouwen. Met deze mindset willen ze een platform creëren waar iedereen met zijn uniekheid aan kan deelnemen.De muur: “Diversity is….”

Als kick-off van hun platform, hebben ze een krijtmuur gecreëerd waar iedereen kan uitmaken wat diversiteit voor hun betekent. Zo komen er ondenkbare creaties die “The Power of Diversity” representeren. Het doel met deze muur is om mensen hun eigen beeld te laten scheppen van wat diversiteit nu eigenlijk is en wat dat inhoud. Ook willen ze mensen stimuleren om meer open te staan voor dat wat ze nog niet kennen en onwetende te omarmen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart ZomerFabriek
Minkelersstraat 2
2600 Berchem (Antwerpen)
Van wo 14 juli 2021 00:00 tot zo 29 augustus 2021 23:59
gratis
www.zomerfabriek.be