u bent hier

The Classics: Duo Como


Klassieke muziek is hip & happening. The Classics is een wekelijks terugkerende, gratis concertreeks waarin jonge muzikanten het beste van zichzelf geven. 22 september: Duo Como Doors & terras: 19u Aanvang concert: 20u De muzikale smaak van Duo Como treedt ver buiten de traditionele genres. Ze houden niet alleen van jazz, uitgesproken ritme's en zuiderse invloeden maar ook van lichte, elegante ... Lees meer »

Klassieke muziek is hip & happening. The Classics is een wekelijks terugkerende, gratis concertreeks waarin jonge muzikanten het beste van zichzelf geven.


22 september: Duo Como

Doors & terras: 19u
Aanvang concert: 20u

De muzikale smaak van Duo Como treedt ver buiten de traditionele genres. Ze houden niet alleen van jazz, uitgesproken ritme's en zuiderse invloeden maar ook van lichte, elegante klassieke muziek van vroeger en nu. Ze spelen bekende en minder bekende werken van onder andere A. Piazzolla, J.S. Bach, R. Galliano, B. Lagrene, R. Balkanski, T. Gubitsch, etc.

De vriendschap tussen Emma en Sebastian ontstond toen ze begonnen aan hun Bachelor klassieke muziek aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Wanneer het bleek dat ze uitblonken in samenspel, besloten ze samen een duo te vormen. De naam Como vindt zijn oorsprong in een reis naar het mooie Como-meer, waar ze samen met hun vrienden een ongelooflijk mooie tijd hebben beleefd. Dat is precies wat ze willen overbrengen op het podium: liefde voor muziek, het plezier voor hun spel en de warme sferen van zalige zomeravonden.

Alle veiligheidsmaatregelen die gelden op het terrein zijn terug te vinden op: www.zomerfabriek.be/veiligheid

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart ZOMERFABRIEK
Minkelersstraat, Zurenborg
2600 Berchem (Antwerpen)
dinsdag 22 september 2020 van 19:00 tot 22:30
gratis
www.zomerfabriek.be/classics-3