u bent hier

The Bony King of Nowhere - Silent Days


Mocht je met wat eenzame corona herfstblues zitten, hebben we bij deze de perfecte remedie om je hart op te halen en weg te dromen in het rijk van The Bony King of Nowhere. Het lijkt wel of Bram Vanparys, a.k.a. The Bony King of Nowhere, onbedoeld de ideale soundtrack heeft geschreven voor een herfstgevoel na een jaar als dit. Het album Silent Days kwam tot stand door een teruggetrokken leven ... Lees meer »

Mocht je met wat eenzame corona herfstblues zitten, hebben we bij deze de perfecte remedie om je hart op te halen en weg te dromen in het rijk van The Bony King of Nowhere.

Het lijkt wel of Bram Vanparys, a.k.a. The Bony King of Nowhere, onbedoeld de ideale soundtrack heeft geschreven voor een herfstgevoel na een jaar als dit. Het album Silent Days kwam tot stand door een teruggetrokken leven in een caravan en een pijnlijke break-up met zijn geliefde, waardoor de plaat simpelweg barst van emotie: koud, somber en eenzaam, maar tegelijk hoopvol, dromerig en hartverwarmend.

Volle arrangementen vormen een prachtige ingetogen indiepop sound die oprecht is, en op dat gebied niet moet onderdoen voor grote voorbeelden als The War on Drugs, Deerhunter of Strand of Oaks. Niet voor niets dus, werd zijn vijfde album Silent Days in 2018 uitgeroepen tot Humo’s beste album van het jaar, en kreeg hij een MIA voor beste auteur-componist.

Om je veiligheid te garanderen hanteren wij strikt de veiligheidsmaatregelen die de overheid oplegt in het kader van de coronacrisis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout
zaterdag 31 oktober 2020 van 20:15 tot 22:00
Cultuurhuis De Warande
€ 18,0
www.warande.be