u bent hier

Tentoonstelling Sebastiaan Van Doninck

5 +


Sebastiaan Van Doninck is een zeer getalenteerde illustrator. Ontdek zijn unieke stijl vol dynamiek en felle kleuren tijdens de tentoonstelling in onze bib! Het werk van Sebastiaan Van Doninck werd al meerdere malen bekroond. Hij won o.a. een Boekenpluim voor 'Lied voor een girafje’ en 'Het rare beesten-carnaval’. Zijn boek 'De fantastische vliegwedstrijd’ won de Boekenpauw 2020 voor het ... Lees meer »

Sebastiaan Van Doninck is een zeer getalenteerde illustrator. Ontdek zijn unieke stijl vol dynamiek en felle kleuren tijdens de tentoonstelling in onze bib!

Het werk van Sebastiaan Van Doninck werd al meerdere malen bekroond. Hij won o.a. een Boekenpluim voor 'Lied voor een girafje’ en 'Het rare beesten-carnaval’. Zijn boek 'De fantastische vliegwedstrijd’ won de Boekenpauw 2020 voor het mooist geïllustreerde kinder- en jeugdboek van Vlaanderen en Nederland. Zijn stijl spreekt zowel volwassenen als kinderen aan.

In deze tentoonstelling ontdek je heel veel originele tekeningen die als basis dienden voor de illustraties in zijn prentenboeken. Daarnaast krijg je ook een inzage in zijn schetsboekjes.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Openbare bibliotheek Herentals
Gildelaan 13
2200 Herentals
Van di 9 november 2021 00:00 tot do 30 december 2021 23:59
Bibliotheek Herentals
gratis