u bent hier

Tentoonstelling 'De Wereld van Leo Timmers'


Een bezoek aan de tentoonstelling 'De wereld van Leo Timmers' is een leuke en meeslepende ervaring voor kinderen, jong en oud. Het campagnebeeld toont het al: verwacht je aan een ontmoeting met een buslading vol grappige en kleurrijke personages uit Leo’s kinderboeken en tv-animaties en laat je meevoeren door de wereld van Leo Timmers. Leo Timmers is de auteur van Een huis voor Harry ... Lees meer »

Een bezoek aan de tentoonstelling 'De wereld van Leo Timmers' is een leuke en meeslepende ervaring voor kinderen, jong en oud. Het campagnebeeld toont het al: verwacht je aan een ontmoeting met een buslading vol grappige en kleurrijke personages uit Leo’s kinderboeken en tv-animaties en laat je meevoeren door de wereld van Leo Timmers.
Leo Timmers is de auteur van Een huis voor Harry (prentenboek van het jaar 2019) dat centraal stond tijdens de Nationale Voorleesdagen. Naast Een huis voor Harry toont deze expo originele illustraties uit Garage Gust, Meneer René, Aap op straat, Franky, Diepzeedokter Diederik en Boem … Er zijn interactieve installaties en objecten die Leo’s wereld tot leven wekken.

Alle prentenboeken van Leo Timmers worden uitgegeven door Querido Kinderboeken. De Ziggy-boeken (met tekst van Harmen van Straaten) verschijnen bij Uitgeverij Rubinstein. Voor de TV serie werkte Leo samen met Grid-Animation.

Dit gezamenlijke project van prentenboeken-maker Leo Timmers en producent Mark van Ierssel had een succesvolle start in de bibliotheken van Genk en Brussel en zal nu ook in Herselt te zien zijn.

Praktische info: de tentoonstelling loopt in zaal Romsel (VTC de Mixx). Gratis toegang.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart VTC De Mixx
Asbroek 1C
2230 Herselt
Van 6 september 2020 tot 4 oktober 2020
bibliotheek Herselt
bibliotheek@herselt.be
014539080
herselt.bibliotheek.be