u bent hier

Te Gast: Steppin'Out!


Dansschool Steppin'Out pakt uit met een wervelende show vol dans en verhaal. 'Fun Factory' speelt zich al in een oude speelgoedfabriek, die overdag gebruikt wordt door jongeren om samen plezier te beleven. Maar als de nacht valt, verandert er iets in de fabriek. Alles komt tot leven! Kom het verder ontdekken tijdens 1 van onze 3 shows. Tickets: 12 euro – 8 euro (kinderen tot 10 jaar) ... Lees meer »

Dansschool Steppin'Out pakt uit met een wervelende show vol dans en verhaal. 'Fun Factory' speelt zich al in een oude speelgoedfabriek, die overdag gebruikt wordt door jongeren om samen plezier te beleven. Maar als de nacht valt, verandert er iets in de fabriek. Alles komt tot leven! Kom het verder ontdekken tijdens 1 van onze 3 shows. Tickets: 12 euro – 8 euro (kinderen tot 10 jaar) Opgelet: Iedereen heeft een ticket nodig, ook peuters op schoot of baby’s in een draagdoek. ...

Dansschool Steppin'Out pakt uit met een wervelende show vol dans en verhaal.

'Fun Factory' speelt zich al in een oude speelgoedfabriek, die overdag gebruikt wordt door jongeren om samen plezier te beleven. Maar als de nacht valt, verandert er iets in de fabriek. Alles komt tot leven!
Kom het verder ontdekken tijdens 1 van onze 3 shows.

Tickets: 12 euro – 8 euro (kinderen tot 10 jaar)

Opgelet: Iedereen heeft een ticket nodig, ook peuters op schoot of baby’s in een draagdoek. Maxicosi’s, reiswiegen,… mogen niet mee in de zaal.

Tickets: ticketbalie Schouwburg Rex – 014 33 09 00 – http://www.getouw.be/
Organisatie: Steppin'Out! http://dansschoolsteppinout.weebly.com/

Zaal 't Getouw
Molenhoekstraat 2
2400 Mol
zondag 18 oktober 2020om 14:00
Steppin'Out!
€ 12,0
apps.ticketmatic.com/widgets/getouw/f...