u bent hier

Te Deum Nationale Feestdag


De gemeente Heist-op-den-Berg nodigt u uit op de plechtigheid ter gelegenheid van de Nationale Feestdag op zondag 21 juli 2019 om 10.30 uur in de kerk van Sint-Salvator in Booischot waarbij het “Te Deum” wordt gezongen. De plechtigheid zal aanvangen met een huldebetoon van de Koninklijke Nationale Strijdersbond van België, afdeling Booischot, aan Jef Heremans. Jef had op de dag van zijn ... Lees meer »

De gemeente Heist-op-den-Berg nodigt u uit op de plechtigheid ter gelegenheid van de Nationale Feestdag op zondag 21 juli 2019 om 10.30 uur in de kerk van Sint-Salvator in Booischot waarbij het “Te Deum” wordt gezongen.

De plechtigheid zal aanvangen met een huldebetoon van de Koninklijke Nationale Strijdersbond van België, afdeling Booischot, aan Jef Heremans.

Jef had op de dag van zijn overlijden, 28 januari 2019, de gezegende leeftijd van 104 jaar bereikt. Hierdoor was hij niet alleen de laatste oud-strijder van de Tweede Wereldoorlog in Groot-Heist, maar tevens één van, zoniet dé oudste oud-strijder van België.

Voor deze gelegenheid wordt deze speciale viering begeleid door het kerkkoor van de Pijpelheide en zorgt een quintet voor de verdere muzikale omlijsting.

Aansluitend zal er aan de aanwezigen een receptie aangeboden worden in de parochiezaal van Booischot.

Wij doen een warme oproep aan de inwoners van Booischot en Groot-Heist om zo talrijk mogelijk aanwezig te zijn en hun huizen te bevlaggen met de nationale driekleur.

Info:
NSB Booischot - Marc Brabants - 0495 88 68 11 - marc.brabants@hotmail.com

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sint-Salvatorkerk
Dorpstraat
2221 Booischot (Heist-Op-Den-Berg)
zondag 21 juli 2019 van 00:00 tot 23:59