u bent hier

Tapas & Flamenco met dansgroep ANDALUCIA BAILA- afgelast wegens Covid maatregelen


De groep “Andalucia Baila” brengen voor jullie een vrolijk, dynamisch en afwisselend flamenco dansprogramma! Geniet ondertussen van onze Spaanse keuken en tapas, mogelijkheid om te reserveren voor een tafeltje kan via email info@alandalus.be of telefonisch 03/830 31 99 overdag of 03/248.64.45. na 18.00u Wil je graag flamenco leren dansen, een wervelende flamenco show zien / boeken of lekker ... Lees meer »

De groep “Andalucia Baila” brengen voor jullie een vrolijk, dynamisch en afwisselend flamenco dansprogramma! Geniet ondertussen van onze Spaanse keuken en tapas, mogelijkheid om te reserveren voor een tafeltje kan via email info@alandalus.be of telefonisch 03/830 31 99 overdag of 03/248.64.45. na 18.00u

Wil je graag flamenco leren dansen, een wervelende flamenco show zien / boeken of lekker gezellig genieten van de Spaanse gastronomie?
Kom gerust eens langs Peña Al Andalus, flamencocentrum in Antwerpen! www.alandalus.be
De flamenco groepen brengen voor jullie een vrolijk, dynamisch en afwisselend flamenco programma! Geniet ondertussen van onze Spaanse keuken en tapas, mogelijkheid om te reserveren voor een tafeltje kan via email info@alandalus.be of telefonisch 03/830 31 99
De Antwerpse Peña Al Andalus is een begrip onder de liefhebbers van de Spaans-Andalusische cultuur.
Sinds flamencodanseres Ana Ramon en Antonio Perez Martin in 1985 de deuren van dit flamencocentrum openden, zijn de Aficionados van heinde en verre toegestroomd om te genieten van onvervalste flamenco. Met dit levenswerk trachten zij een culturele band te scheppen tussen de Vlaamse en Spaanse gemeenschap in Antwerpen.

Ze hebben dan ook recent erkenning van de Junta Andalucia gekregen als "Beste prototype van een Peña in West-Europa" en de “Premio Nacional” voor de beste Flamenco verspreiding in het buitenland van de Catedra de Flamencologie in Jerez de la Frontera.

Jaarlijks organiseert Peña Al Andalus herfst- en zomerstages met internationale gastdocenten.
Op zaterdagavonden kan je komen genieten van heerlijke Spaanse gastronomie met een wervelend flamenco-optreden!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Andalucia Baila
Toon kaart Peña Al Andalus vzw
Vorstermanstraat 1
2000 Antwerpen
za 28 november 2020 van 21:30 tot 22:30
Peña Al Andalus vzw
gratis
Bestel tickets
info@alandalus.be
03 830 31 99
www.alandalus.be