u bent hier

Tapas en Flamenco met dansgroep JOVENES FLAMENCOS

18 +


Wil je graag flamenco leren dansen, een wervelende flamenco show zien / boeken of lekker gezellig genieten van de Spaanse gastronomie? Kom gerust eens langs Peña Al Andalus, flamencocentrum in Antwerpen! www.alandalus.be Trakteer jezelf met een wervelend flamenco dans spektakel met de groep JOVENES FLAMENCO . Kom deze fantastische flamenco danseressen bewonderen en geniet ondertussen van de ... Lees meer »

Wil je graag flamenco leren dansen, een wervelende flamenco show zien / boeken of lekker gezellig genieten van de Spaanse gastronomie? Kom gerust eens langs Peña Al Andalus, flamencocentrum in Antwerpen! www.alandalus.be

Trakteer jezelf met een wervelend flamenco dans spektakel met de groep JOVENES FLAMENCO . Kom deze fantastische flamenco danseressen bewonderen en geniet ondertussen van de heerlijk Spaanse gastronomie. Keuken is doorlopend open vanaf 19.00u. Reservatie gewenst. Mogelijkheid om te reserveren voor een tafeltje kan via email info@alandalus.be of telefonisch 03/830 31 99

De Antwerpse Peña Al Andalus is een begrip onder de liefhebbers van de Spaans-Andalusische cultuur. Sinds flamencodanseres Ana Ramon en Antonio Perez Martin in 1985 de deuren van dit flamencocentrum openden, zijn de Aficionados van heinde en verre toegestroomd om te genieten van onvervalste flamenco. Met dit levenswerk trachten zij een culturele band te scheppen tussen de Vlaamse en Spaanse gemeenschap in Antwerpen. Ze hebben dan ook recent erkenning van de Junta Andalucia gekregen als "Beste prototype van een Peña in West-Europa" en de “Premio Nacional” voor de beste Flamenco verspreiding in het buitenland van de Catedra de Flamencologie in Jerez de la Frontera.

Jaarlijks organiseert Peña Al Andalus wekelijkse cursussen flamenco dans voor jong en oud, workshops flamenco zang, gitaar, castagnetten leren spelen, theorie en inzicht in de ritmestructuren van flamenco alsook herfst- en zomerstages met internationale gastdocenten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Peña Al Andalus vzw
Vorstermanstraat 1
2000 Antwerpen
zaterdag 23 oktober 2021 van 21:30 tot 22:30
Peña Al Andalus vzw
gratis
info@alandalus.be
03 830 31 99
www.alandalus.be