u bent hier

Tapas en Flamenco met dansgroep COMPAÑIA AL ANDALUS- afgelast wegens Covid maatregelen


Graag een avondje uit in Spaanse sfeer ? Welkom in het Flamencocentrum Peña Al Andalus op het Zuid in Antwerpen ! Geniet van een wervelend danspektakel met de COMPAÑIA AL ANDALUS ! Ondertussen kan je lekker genieten van de Spaanse gastronomie. Een avondje uit met familie of vrienden, lekker genieten van Spaanse Tapas en authentieke flamenco zoals in Andalucia ? Een aantal zaterdagavonden per ... Lees meer »

Graag een avondje uit in Spaanse sfeer ? Welkom in het Flamencocentrum Peña Al Andalus op het Zuid in Antwerpen ! Geniet van een wervelend danspektakel met de COMPAÑIA AL ANDALUS !
Ondertussen kan je lekker genieten van de Spaanse gastronomie.

Een avondje uit met familie of vrienden, lekker genieten van Spaanse Tapas en authentieke flamenco zoals in Andalucia ? Een aantal zaterdagavonden per trimester kan je komen genieten van heerlijke Spaanse gastronomie uiteraard vergezeld van een meestal gratis Flamenco-optreden in een aangename familiale Spaanse sfeer. Reserveer tijdig een tafeltje als je graag wil genieten van onze exclusieve sfeervolle culinaire zaterdagavonden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Peña Al Andalus vzw
Vorstermanstraat 1
2000 Antwerpen
zaterdag 5 december 2020 van 21:30 tot 23:00
Peña Al Andalus vzw
gratis
info@alandalus.be
03 830 31 99
www.alandalus.be