u bent hier

TALK TO ME IN FRENCH

Tekst en muziektheater


Talk To Me In French is een persoonlijke, intieme en bij momenten ondeugende muziekvoorstelling die je weer goesting geeft. Kortom, red je huwelijk en kom kijken naar “Talk to me in French”. Een Amerikaanse vrouw kreeg van haar therapeute het advies om haar man Frans te laten praten. Tijdens het vrijen. Dat zou de remmingen weghalen, zowel bij hem als bij haar. ’s Avonds fluisterde haar man ... Lees meer »

Talk To Me In French is een persoonlijke, intieme en bij momenten ondeugende muziekvoorstelling die je weer goesting geeft. Kortom, red je huwelijk en kom kijken naar “Talk to me in French”.


Een Amerikaanse vrouw kreeg van haar therapeute het advies om haar man Frans te laten praten. Tijdens het vrijen. Dat zou de remmingen weghalen, zowel bij hem als bij haar. ’s Avonds fluisterde haar man als een ware ‘Jean-Jacques’ lustig Franse woordjes in haar oor en wonder boven wonder: hun huwelijk was op slag gered!


In Talk To Me In French neemt ook muzikant en acteur Frank Mercelis (o.a. zanger van Eddy et les Vedettes) dat advies ter harte. In samenwerking met pianiste en componiste Joke Van Oirschot (o.a. Les Femmes De Nicolas) verleidt hij niet alleen met Franse chansons. Ze brengen ook eigen creaties, geïnspireerd door verschillende muzikale invloeden als Argentijnse tango, bossanova, bolero, Franse pop en Nederlandstalige klassiekers. 


Talk To Me In French is een persoonlijke, intieme en bij momenten ondeugende muziekvoorstelling die je weer goesting geeft. Kortom, red je huwelijk en kom kijken naar “Talk to me in French”.


De pers over Frank Mercelis & Joke Van Oirschot:

- ‘Zijn album (‘Laat Het Gebeuren’) is als een boek dat tijd vergt om uit te lezen. Maar uiteindelijk ben je een ervaring rijker als je het uit hebt’ – daMusic


- ‘In zanger Frank Mercelis schuilt net zo goed een France Gall als een Jacques Brel en een Charles Aznavour’ – Trouw


- ‘Muzikale pareltjes’ – Gazet Van Antwerpen (over Les Femmes de Nicolas)


Afgelopen zomer bracht Eddy et les Vedettes ‘Bruxelles’ van Jacques Brel in het VRT-programma Vive Le Vélo. Bekijk hier het fragment. 


(Foto: Rani Van Oirschot)


 


 

Frank Mercelis & Joke van Oirschot
cc Deurne Podium
Frans Messingstraat 36
2100 Deurne
zaterdag 13 februari 2021om 20:00
cultuurcentrum Deurne | CC Deurne
€ 14,0
Bestel tickets
www.ccdeurne.be/nl/event/70854/frank-...