u bent hier

Taal Plus - Spelend Frans Leren

8 +


Een leuk en leerrijk kamp om het Frans spelenderwijs onder de knie te krijgen! Doelgroep: - Kinderen die al eerder Taal Plus gevolgd hebben - Kinderen die in het vijfde of zesde leerjaar zitten (huidig schooljaar) - Kinderen/jongeren uit de middelbare school We blijven kiezen voor een totaalconcept: leuke en leerrijke lessen Frans, afgewisseld met creatieve activiteiten (muziek, workshops) en ... Lees meer »

Een leuk en leerrijk kamp om het Frans spelenderwijs onder de knie te krijgen!
Doelgroep:
- Kinderen die al eerder Taal Plus gevolgd hebben
- Kinderen die in het vijfde of zesde leerjaar zitten (huidig schooljaar)
- Kinderen/jongeren uit de middelbare school
We blijven kiezen voor een totaalconcept: leuke en leerrijke lessen Frans, afgewisseld met creatieve activiteiten (muziek, workshops) en een dagelijkse portie sport en spel in het park van Brasschaat. Tussendoor zorgen we voor drank en versnaperingen en een warme maaltijd ’s middags. Zo hoeft u als ouder nergens voor te zorgen, en kunt u een beetje meegenieten van de ontspannende Taal Plus-sfeer.
Taal Plus brengt “Spelend Frans Leren” op een heel eigen en specifieke manier in de praktijk. De cursussen, opgedeeld in zes verschillende niveaus, hebben een stevige didactische en pedagogische onderbouw. De uitwerking gebeurt via spelletjes en leuke opdrachten. Zo willen we onze deelnemers aanmoedigen om hun kennis van het Frans (geleerd bij Taal Plus, maar voor de oudere deelnemers ook op school) actief te gebruiken. De ontspannen sfeer en leuke activiteiten zorgen er bovendien voor dat onze deelnemers een positieve houding krijgen tegenover het Frans.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Ons Middelheem
Bredabaan 423
2930 Brasschaat
Van ma 23 augustus 2021 08:30 tot vr 27 augustus 2021 17:30
Taal Plus
€ 280,0
www.taalplus.be
info@taalplus.be
03 353 19 66