u bent hier

T.A.N.I.A.! - THEATER MALPERTUIS - Tania van der Sanden

18 +


Een nieuwe datum i.p.v. 20/2/2021 In T.A.N.I.A.! entertaint Van der Sanden het publiek op haar eigen onnavolgbare manier. Maar niet zonder de onverwachte ommekant te vergeten die haar zo dierbaar is: geen lach zonder traan. Met het grootste gemak en de vakkundigheid die haar eigen is, laat ze een waaier van personages los op het publiek: Guillaume van de toneelschool, moeder Liliane van ... Lees meer »

Een nieuwe datum i.p.v. 20/2/2021
In T.A.N.I.A.! entertaint Van der Sanden het publiek op haar eigen onnavolgbare manier. Maar niet zonder de onverwachte
ommekant te vergeten die haar zo dierbaar is: geen lach zonder traan. Met het grootste gemak en de vakkundigheid die haar eigen is, laat ze een waaier van personages los op het publiek: Guillaume van de toneelschool, moeder Liliane van Deurne, nonkel Warre en tante Lida, zuster Fredeswinde van het Sint-Servaescollege van Schoten en last but not least: Tania zelf. Maar jezelf… ben je dat alleen maar? Of kun je dat ook spelen?
Gewoon jezelf zijn, is soms speciaal. Dat is ook wat er in T.A.N.I.A.! gebeurt. Het zich kwetsbaar opstellen van een actrice, die veel verbeelding overlaat aan de toeschouwer - Roger Arteel - Theatermaggezien

Tekst en spel Tania Van der Sanden
Dramaturgie en regie Frans Van der Aa
Coproductie cc Lokeren
Met dank aan Tax shelter & Vlaamse gemeenschap

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Mark Liebrecht Schouwburg
Heilig-Kruisstraat 16
2640 Mortsel
donderdag 6 mei 2021 van 20:30 tot 21:45
Vrije Tijd Mortsel
€ 15,5
tickets.mortsel.be