u bent hier

Swingin' in New Orleans

Amusementsmuziek


De zaal wordt omgetoverd tot een zwoele nachtclub. Net als destijds de boerenschuren in het diepe zuiden van de VS, die na zonsondergang veranderden in danspaleizen. Het bluesy stemgeluid en de band brengen een sfeervolle traditie tot leven waarin vreugde en melancholie met elkaar verbonden zijn. New Orleans! Swingende stad van Streetparades, nachtleven en Mardi Gras. Trompettist/vocalist ... Lees meer »

De zaal wordt omgetoverd tot een zwoele nachtclub. Net als destijds de boerenschuren in het diepe zuiden van de VS, die na zonsondergang veranderden in danspaleizen. Het bluesy stemgeluid en de band brengen een sfeervolle traditie tot leven waarin vreugde en melancholie met elkaar verbonden zijn.

New Orleans! Swingende stad van Streetparades, nachtleven en Mardi Gras. Trompettist/vocalist Michael Varekamp en The Legends schetsen in Swingin’ in New Orleans! een beeld van het ruige maar opzwepende leven in het New Orleans van de eerste helft van de vorige eeuw. Een meeslepende avond vol jazz uit de hoogtijdagen van Louis Armstrong, Fats Domino en Louis Prima!


The Legends o.l.v. Michael Varekamp & toetsenist Wiboud Burkens toveren de zaal om tot een eenvoudige maar zwoele nachtclub. Net als destijds de boerenschuren in het diepe zuiden van de VS, die na zonsondergang veranderden in ware danspaleizen. Het authentieke bluesy stemgeluid en de meesterlijke band brengen een sfeervolle traditie tot leven waarin vreugde en melancholie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Nummers als Mac the knife, Petite fleur en natuurlijk Oh when the saints kunnen rekenen op een gloedvolle vertolking in deze inspirerende voorstelling!
MICHAEL VAREKAMP (TROMPET & VOCALS), WIBOUD BURKENS (TOETSEN), YORAN AARSSEN (TENOR & CLARINET), HARRY EMMERY (CONTRABAS), ERIK KOOGER (DRUMS)

 


De matinees zijn een organisatie van het district Berchem, de Berchemse seniorenraad en cultuurcentrum Berchem

The legends & Michael Varekamp
ccBe - Schouwburg (ongenummerd)
Driekoningenstraat 126
2600 Berchem
dinsdag 9 februari 2021om 14:30
cultuurcentrum Berchem | CC Berchem
€ 8,0
Bestel tickets
www.ccbe.be/nl/event/72405/swingin-in...