u bent hier

SWAP themakamp - CREATIEF

12 +


In deze week gaan we creatief aan de slag met verschillende materialen. We bieden een heel uiteenlopend programma, voor elk wat wils. De mooiste t-shirts of totebags, die maak je toch gewoon zelf?! Hier leren we hoe we een patroon tekenen, uitsnijden en zeefdrukken en batikken. We keren met onze eigen creatie terug naar huis! Handlettering is het tekenen van letters, woorden en zinnen. Je ziet ... Lees meer »

In deze week gaan we creatief aan de slag met verschillende materialen. We bieden een heel uiteenlopend programma, voor elk wat wils.

De mooiste t-shirts of totebags, die maak je toch gewoon zelf?! Hier leren we hoe we een patroon tekenen, uitsnijden en zeefdrukken en batikken. We keren met onze eigen creatie terug naar huis!

Handlettering is het tekenen van letters, woorden en zinnen. Je ziet het tegenwoordig overal: mooie spreuken op wenskaarten of posters, leuke teksten op etalages of krijtborden. Wil je ook mooie letters leren tekenen? Je leert zowel strakke als sierlijke letters vorm te geven.
We oefenen verschillende soorten letters en je gaat naar huis met je eerste creatie op een cadeaulabel, een kaartje of een mini-poster. In de voormiddag leren we de
basis, zodat we in de namiddag al kunnen handletteren op een bloempot! Je focust op het tekenen en je denkt even aan niets anders. Zalig, toch? (Letteren en Tetteren)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Jeugdcentrum Stabroek (JOS)
Kerkstraat 89
2940 Hoevenen (Stabroek)
Van 20 juli 2021 tot 23 juli 2021 (di van 9:00 tot 16:00, wo van 9:00 tot 16:00, do van 9:00 tot 16:00, vr van 9:00 tot 16:00,
Jeugddienst Stabroek
€ 40,0
stabroek.be/kids-10s/in-de-vakantie
jes@stabroek.be
03 660 14 45