u bent hier

Sven De Ridder, Brik Van Dyck & Fokke van der Meulen - De Moppentappers

Humor comedy


Sven De Ridder en Brik Van Dyck zijn de moppentappers van dienst en worden bediend door barman Fokke van der Meulen. Met fragmenten, verhalen en natuurlijk veel moppen nemen ze je mee door de geschiedenis van de grap.   Een eerbetoon aan de basis van alle humor: de mop. Sven De Ridder en Brik Van Dyck zijn de moppentappers van dienst, ondersteund door barman/moderator Fokke van der Meulen. Met ... Lees meer »

Sven De Ridder en Brik Van Dyck zijn de moppentappers van dienst en worden bediend door barman Fokke van der Meulen. Met fragmenten, verhalen en natuurlijk veel moppen nemen ze je mee door de geschiedenis van de grap.


 


Een eerbetoon aan de basis van alle humor: de mop.


Sven De Ridder en Brik Van Dyck zijn de moppentappers van dienst, ondersteund door barman/moderator Fokke van der Meulen. Met fragmenten, verhalen en natuurlijk veel moppen nemen ze je mee door de geschiedenis van de grap.


Eerder maakte dit drietal al de succesvolle voorstelling ‘Moppen Aan Den Toog’, een eerbetoon aan ras-entertainer Tony Bell. Wat weinig mensen weten is dat Sven De Ridder hem nog persoonlijk heeft gekend en al zijn moppen heeft onthouden.


Brik Van Dyck is naast acteur ook scenarist van talrijke humorprogramma’s. Hij is een levende moppenencyclopedie en een absolute kenner van het genre.


Fokke van der Meulen is uitbater van het Antwerpse comedycafé The Joker. Hij coacht verschillende comedians en heeft een enorme verzameling comedyplaten.


 

Sven De Ridder, Brik Van Dyck & Fokke van der Meulen - De Moppentappers
Schouwburg Noord
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
vrijdag 22 april 2022om 14:00
Schouwburg Noord
€ 14,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/86019/de-mo...