u bent hier

Surface - Familiar Faces

10 +

Circus


In ‘Surface’ gaat Familiar Faces op verkenning naar de grenzen van het onbedwingbare. Water sijpelt langzaam binnen, soms voorzichtig dan weer roekeloos springen ze om met deze bron. Al doende wordt op zoek gegaan naar een balans tussen controle en overgave. In ‘Surface’ gaat Familiar Faces op verkenning naar de grenzen van het onbedwingbare. Water sijpelt langzaam binnen, soms voorzichtig dan ... Lees meer »

In ‘Surface’ gaat Familiar Faces op verkenning naar de grenzen van het onbedwingbare. Water sijpelt langzaam binnen, soms voorzichtig dan weer roekeloos springen ze om met deze bron. Al doende wordt op zoek gegaan naar een balans tussen controle en overgave.

In ‘Surface’ gaat Familiar Faces op verkenning naar de grenzen van het onbedwingbare. Water sijpelt langzaam binnen, soms voorzichtig dan weer roekeloos springen ze om met deze bron. Het water past zich altijd aan en verplicht zo ook de groep haar normale manier van bewegen aan te passen. Hun houvast verdwijnt. Al doende wordt op zoek gegaan naar een balans tussen controle en overgave. Het belooft een zoektocht naar alternatieven te worden, in een steeds veranderend landschap.

Met invloeden van partneracrobatiek, avondvullend en gespeeld door een internationaal gezelschap van vier personen!

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
ma 02/11/20 om 19:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 15,0
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1622/familiar-faces