u bent hier

Sumi-e level 1 - leermodule 4 weken

18 +

Creativiteit, Decoratieve kunst, Design


elke dinsdag 19 tot 22 uur Laat jouw artistiek beest los!  Gecertifieerd docent Abraham Puts geeft de training, geassisteerd door Rozan Cools.  Je ontvangt een persoonlijk certificaat van deelname. The Oriental Way of Generating Image In het oosten bestaat er een traditie van schilderkunst die al meer dan 3000 jaar oud is. Het vormt een synergie tussen meditatie en schilderkunst. Abraham had ... Lees meer »

elke dinsdag 19 tot 22 uur

Laat jouw artistiek beest los! 


Gecertifieerd docent Abraham Puts geeft de training, geassisteerd door Rozan Cools.  Je ontvangt een persoonlijk certificaat van deelname.


The Oriental Way of Generating Image

In het oosten bestaat er een traditie van schilderkunst die al meer dan 3000 jaar oud is. Het vormt een synergie tussen meditatie en schilderkunst. Abraham had de eer om bij Grootmeester Tsang Li Gong lessen te volgen en de mystiek van deze technieken zelf ten diepste te ervaren.


Met grote kwasten en pure zwarte inkt gaan we heel direct en explosief te werk. Geen tijd voor uitstel, geen tijd voor overthinking, geen tijd voor verlamming: deze techniek vaagt iedere beperkte gedachte over jezelf instant weg, en opent de deuren naar een ongekend potentieel. Heel gefocust, heel stil, heel betrokken, als een blad in de herfst dat op het water valt.  De training eindigt met het ritueel schilderen van een grote Enso, en de inhuldiging daarvan. Meer mogen we nog niet verklappen. Wie opzoek is naar een onvergetelijke reis binnen de visuele kunst, en moedig over zijn eigen grenzen durft te stappen, en op een diep meditatieve manier wil werken, is meer dan welkom. Durf jij dat aan? 


Abraham Puts is al vanaf zijn 4de levensjaar bezig met tekenen en schilderen: diepgaand gemotiveerd om de verwondering van de wereld vast te leggen in beeld. Op dit moment is hij naast zijn zelfstandig kunstenaarschap docent aan de Academie Voor Schone Kunsten te Antwerpen dko, als hoofd van de afdeling schilderkunst. Hij gelooft dat kunst midden in de samenleving moet staan, en wil via deze trainingen dit dan ook toegankelijk maken voor iedereen die zijn leven wil wijden aan schoonheid.  Founder van Antwerp Colors. 

Antwerp Colors
cultureel ontmoetingscentrum Stadsmagazijn
Keistraat 5-7
2000 Antwerpen
Van 9 maart 2021 tot 30 maart 2021
ontmoetingscentrum Het Stadsmagazijn
€ 60,0
Sign Up
www.stadsmagazijn.be/nl/event/81805/l...