u bent hier

Studio De Steiger #13 - Gregory Frateur

Pop en rock


Na een korte pauze, gaan we er terug tegenaan met Studio De Steiger. We nodigen Gregory Frateur uit. Zanger en frontman van Dez Mona. Hij groeide op in Boom. In een vorig leven was hij kapper, maar ondertussen palmt hij nationale en internationale podia in met zijn opvallende, maar wondermooie stem. Speciaal voor Studio De Steiger brengt hij luitist Pieter Theuns (Baroque Orchestration X) ... Lees meer »

Na een korte pauze, gaan we er terug tegenaan met Studio De Steiger. We nodigen Gregory Frateur uit. Zanger en frontman van Dez Mona. Hij groeide op in Boom. In een vorig leven was hij kapper, maar ondertussen palmt hij nationale en internationale podia in met zijn opvallende, maar wondermooie stem.


Speciaal voor Studio De Steiger brengt hij luitist Pieter Theuns (Baroque Orchestration X) mee. Zij sloegen de handen in elkaar voor een reeks intieme duoconcerten op bijzondere plaatsen doorheen Vlaanderen. Beide frontmannen zijn geen onbekenden voor elkaar: in 2011 brachten ze als Dez Mona & BOX het alom geprezen SÁGA uit. In 2021 zal een vervolg op deze succesvolle samenwerking het daglicht zien als het werelds oratorium LUCY over de zoektocht naar een thuis  en het gevoel van thuiskomen. Ze strippen de rijk gearrangeerde muziek tot een basis van stem en theorbe (barokluit).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Studio De Steiger // ONLINE
H. Spillemaeckersstraat 7
2850 Boom
woensdag 12 mei 2021 van 20:15 tot 20:15
Cultuurdienst Boom
www.desteigerboom.be
ccdesteiger@boom.be