u bent hier

Strings on Fire - GEANNULEERD

Folk en wereldmuziek


Update 23/02: omwille van de huidige coronamaatregelen wordt deze voorstelling verplaatst naar volgend seizoen op vrijdag 15/04/2022.  Deze ideale ‘twee-in-één-formule’ werd op maat gemaakt van zowel folk-pop-lovers als van instappers van klassieke muziek. Riverdance en Tango, in speciale arrangementen die niemand eerder hoorde, worden afgewisseld met de melancholische ... Lees meer »

Update 23/02: omwille van de huidige coronamaatregelen wordt deze voorstelling verplaatst naar volgend seizoen op vrijdag 15/04/2022.  Deze ideale ‘twee-in-één-formule’ werd op maat gemaakt van zowel folk-pop-lovers als van instappers van klassieke muziek. Riverdance en Tango, in speciale arrangementen die niemand eerder hoorde, worden afgewisseld met de melancholische klankwatervallen van O. Arnalds. Maar ook doorwinterde experts komen aan hun trekken met de ...

Update 23/02: omwille van de huidige coronamaatregelen wordt deze voorstelling verplaatst naar volgend seizoen op vrijdag 15/04/2022. 

Deze ideale ‘twee-in-één-formule’ werd op maat gemaakt van zowel folk-pop-lovers als van

instappers van klassieke muziek. Riverdance en Tango, in speciale arrangementen die niemand eerder hoorde, worden afgewisseld met de melancholische klankwatervallen van O. Arnalds. Maar ook doorwinterde experts komen aan hun trekken met de Vier Seizoenen van A. Vivaldi.

Dit schetst al het algemene elan van de avond: een perfect gebalanceerde afwisseling tussen snelle en trage stukken, lichte en donkere klankkleuren, vurige emoties en ingetogen onthouding.

Voor dit project werkt Ataneres Ensemble, een klassiek strijkorkest, samen met Floris & The Flames: een jazz-pop band van hoogblonde jongens uit Belgisch Noord-Limburg.

22 - 20 euro
-19 jaar: 11 euro

Schouwburg Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
donderdag 4 maart 2021 van 20:00 tot 21:30
Schouwburg Ter Dilft
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...