u bent hier

Straattentoonstelling "Inspirerend Vuur" van Kunst Achter Glas

40 +

Schilderkunst


WANDEL VAN 23/1 TOT 6 FEBRUARI LANGS DE UNIEKE STRAATTENTOONSTELLING “INSPIREREND VUUR” in centrum Hove. Hoe zelfs Corona deze unieke 9de straat-tentoonstelling niet kan verhinderen. Hoe combineer je gezondheid en een serieus vleugje kunst? Wandel met je eigen bubbel en op eigen ritme doorheen ons nogal altijd uniek concept met een rijke waaier aan kunstwerken, langs de binnenkant van de ... Lees meer »

WANDEL VAN 23/1 TOT 6 FEBRUARI LANGS DE UNIEKE STRAATTENTOONSTELLING “INSPIREREND VUUR” in centrum Hove.
Hoe zelfs Corona deze unieke 9de straat-tentoonstelling niet kan verhinderen.

Hoe combineer je gezondheid en een serieus vleugje kunst? Wandel met je eigen bubbel en op eigen ritme doorheen ons nogal altijd uniek concept met een rijke waaier aan kunstwerken, langs de binnenkant van de ramen naar buiten gericht.

Zo biedt Achter Glas, dankzij de enthousiaste buren van de Mortselsesteenweg, een open kunstgalerij die door iedereen vanop straat kan bewonderd worden! Vooral in deze donkere Corona-tijden een ideale uitstap waar je warm voor loopt!

Met een zeer gevarieerd aanbod aan eigentijdse werken in alle mogelijke kunstvormen, hebben meer dan 50 kunstenaars bewezen dat het zich loont om de tentoonstelling niet uit te stellen!

het goede nieuws is dat de kunstwerken achter de ramen vanaf valavond verlicht blijven, om écht een warme sfeer te creëren.

Met dank aan onze pastoor zal ook de kerk (bewonder haar mooie glasraam met een vlam!) tot en met 6/2 openbaar zijn voor een 10-tal kunstwerken:
• Tijdens de week van 19 tot 21 uur
• Tijdens het weekend van 14 tot 21 uur

Ontdek “Inspirerend Vuur” op je eigen ritme, in je eigen bubbel en met respect voor de corona-maatregelen, en dit nog tot 6/2!
Ook overdag blijft een bezoek meer dan de moeite waard. En waarom cultuur niet combineren met een frisse neus halen in ons mooie Frijthout? Meer moet dat niet zijn op een mooie winterdag!

CORONA VOORSCHRIFTEN:
• Houd afstand van andere wandelaars, die niet tot je bubbel behoren.
• Draag je mondmasker als 1,5 meter afstand niet kan gegarandeerd worden.
• In de kerk: maximum 15 bezoekers op hetzelfde moment. Handontsmetting, registratie en mondmasker zijn verplicht.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Smal stuk Mortselsesteenweg tussen Kerk en Pomp
Mortselsesteenweg 12-41
2540 Hove
Van za 23 januari 2021 00:00 tot za 6 februari 2021 23:59
gratis