u bent hier

Stop met klagen! - Steven Vromman

Tekst en muziektheater, Humor comedy


Milieu, creativiteit, innovatie, strategie en leiderschap. Voeg hier nog wat nieuwe mogelijkheden en een vleugje humor aan toe en je krijgt een inspirationele, gedurfde show. Al jarenlang worden we lastig gevallen met slecht nieuws en de ergste rampscenario’s. Naast nieuwsberichten die enkel spreken over crisis, staan er overal mensen op die zelf de handen uit de mouwen steken en vandaag al de ... Lees meer »

Milieu, creativiteit, innovatie, strategie en leiderschap. Voeg hier nog wat nieuwe mogelijkheden en een vleugje humor aan toe en je krijgt een inspirationele, gedurfde show.

Al jarenlang worden we lastig gevallen met slecht nieuws en de ergste rampscenario’s. Naast nieuwsberichten die enkel spreken over crisis, staan er overal mensen op die zelf de handen uit de mouwen steken en vandaag al de wereld van morgen maken.

Na zijn veelgevraagde klimaatshow brengt Steven Vromman (Low Impact Man) een verhaal over nieuwe helden en mogelijkheden. Hij geeft je met concrete voorbeelden en een vleugje humor tips en inspiratie voor het nieuwe tijdperk dat op komst is. Want zoals het oude Chinese spreekwoord al wist te vertellen: het is beter een kaars aan te steken dan te klagen over de duisternis.

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
za 19/09/20 om 20:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 5,0
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1819/steven-vromman