u bent hier

Steven Mahieu speelt Full Contact Tour (verplaatst naar 29 jan. 2022)

Humor comedy


De Full Contact Tour is de vierde zaalshow van Steven Mahieu en toont de comedian op zijn best heftig. Heftig betekent: 1) driftig, onstuimig (in woord of gebaar), 2) he-vig, krachtig, fel of 3) erg goed, leuk. De Full Contact Tour startte met een reeks optredens op comedypodia in alle centrumsteden, om daarna uit te zwermen naar de rest van Vlaanderen: in grote en kleine theaterzalen, van ... Lees meer »

De Full Contact Tour is de vierde zaalshow van Steven Mahieu en toont de comedian op zijn best heftig. Heftig betekent: 1) driftig, onstuimig (in woord of gebaar), 2) he-vig, krachtig, fel of 3) erg goed, leuk.
De Full Contact Tour startte met een reeks optredens op comedypodia in alle centrumsteden, om daarna uit te zwermen naar de rest van Vlaanderen: in grote en kleine theaterzalen, van Hamont-Achel tot Koksijde.
In het midden van zijn leven denkt Steven Mahieu na over de dood, geriatrie en monogamie, en puurt daar heerlijke comedy uit. Intussen bereikt hij met zijn comedy steeds meer mensen. Voor een comedian die nooit op tv komt, is dat opmerkelijk.
Full Contact Tour is een hilarische en tegelijk keiharde confrontatie met ouder worden en de dood.

Organisatie: Curieus Wuustwezel vzw, in samenwerking met Lichtstoet Wuustwezel

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart GC Kadans
Achter d'Hoven 15
2990 Wuustwezel
zaterdag 29 januari 2022 van 20:00 tot 23:30
€ 16,0
www.curieus-wuustwezel.be
0477607981