u bent hier

Steven Cassiers, Ewout Pierreux & Yannick Peeters - Session #2

Jazz en blues


Trip down memory lane! Het is meer dan een decennium geleden dat Steven samen met Ewout Pierreux en Yannick Peeters optrad onder de noemer ‘ep3’. Een samenwerking die destijds reeds werd omschreven als “eigen composities met een moderne maar tegelijk warme en ongecompliceerde sound, geworteld in bebop”. Nu, meer dan 13 jaar later, komt dit jazztrio eindelijk opnieuw naar de zalen. Dit live ... Lees meer »

Trip down memory lane!

Het is meer dan een decennium geleden dat Steven samen met Ewout Pierreux en Yannick Peeters optrad onder de noemer ‘ep3’. Een samenwerking die destijds reeds werd omschreven als “eigen composities met een moderne maar tegelijk warme en ongecompliceerde sound, geworteld in bebop”. Nu, meer dan 13 jaar later, komt dit jazztrio eindelijk opnieuw naar de zalen.

Dit live concert maakt deel uit van de ‘Steven Cassiers Sessions’. Een gloednieuw concept waarbij Steven muzikanten thuis uitnodigt in zijn muziekruimte voor een intense live sessie waar spontaniteit en interactie centraal staan.
Nadien houden Steven en zijn gast een artist talk op een locatie naar keuze van de gast en die iedere sessie nog meer persoonlijke touch geeft. Van muzikant tot muzikant, eerlijk, vol van passie en met een oog voor detail.
Dit alles smaakvol in beeld gebracht door Sander Blok en te bekijken via het YouTube-kanaal en de Facebookpagina van Steven. #StevenCassiersSessions

PIANO EWOUT PIERREUX
CONTRABAS YANNICK PEETERS
DRUMS STEVEN CASSIERS

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Theater Hemelhoeve
Azalealaan 1
2930 Brasschaat
woensdag 24 maart 2021 van 20:00 tot 22:00
Cultuurcentrum Brasschaat
€ 12,0
webshopbrasschaat.recreatex.be/Ticket...