u bent hier

Start to minimise


Organiseren en minimaliseren zijn twee sleutels om rust en ruimte te creëren, zowel in je huis als in je hoofd. En ze dragen bij tot meer geestelijke gezondheid. Wegdoen en loslaten zorgt ervoor dat we meer tijd krijgen, minder geld uitgeven, meer vrijheid voelen en minder zorgen en minder stress ervaren. Stress vermijden bij je thuis, op het werk en in je hoofd draagt bij tot een gelukkiger ... Lees meer »

Organiseren en minimaliseren zijn twee sleutels om rust en ruimte te creëren, zowel in je huis als in je hoofd. En ze dragen bij tot meer geestelijke gezondheid.
Wegdoen en loslaten zorgt ervoor dat we meer tijd krijgen, minder geld uitgeven, meer vrijheid voelen en minder zorgen en minder stress ervaren. Stress vermijden bij je thuis, op het werk en in je hoofd draagt bij tot een gelukkiger leven.
In deze interactieve sessie denken we na over een simpele vraag: wat maakt het zo moeilijk om dingen weg te doen, ons huis op orde te houden? Wat vind ik belangrijk en noodzakelijk in mijn leven, wat maakt mij gelukkig?
Er worden tips aangereikt om efficiënt op te ruimen, nieuwe dingen aan te schaffen, orde op zaken te stellen en rust te brengen in je hoofd en chaos te vermijden.
Deze vorming kan gegeven worden door Marleen Daems of Herman Damen.

De lezing is gratis, maar wordt wel gevolgd door een (te betalen) koffietafel.

Met ondersteuning van Vormingplus Kempen vzw

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Ons Volkshuis
Veldstraat 48
2450 Meerhout
vrijdag 23 april 2021 van 15:00 tot 17:00
S-plus Meerhout
gratis
Mariette.mensch@skynet.be